Termeni si conditii

Site-ul lorberastyle.ro este detinut si administrat de societatea Lorbera Concept S.R.L, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 40678690, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/674/21.02.2019, cu capital social in valoare de 200 lei si cu sediul in Strada Donath, nr.200, Cluj-Napoca, jud. Cluj, Romania. Tel.: 0774452102; E-mail: contact@lorberastyle.ro

Navigarea pe site-ul lorberastyle.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea expresa a termenilor de mai jos de catre orice Client. 

lorberastyle.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre lorberastyle.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.

1. Definitii

  • Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul lorberastyle.ro
  • Date cu caracter personal – Orice informatie in legatura cu Utilizatorul care permite identificarea sa in mod direct sau indirect, cum ar fi nume, prenume, numar de telefon, e-mail, geolocatie si care sunt furnizate de Utilizator site-ului in scopul utilizarii acestuia.
  • Drepturile de proprietate intelectuala privind site-ul – Totalitatea drepturilor de proprietate intelectuala detinute de catre Lorbera Concept S.R.L. cu privire la site.
  • Continutul site-ului – texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informatii, reclame, etc
  • Produse si Servicii – orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.
  • Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si/sau Servicii si sa faca plata acestora.
  • Vanzator – de societatea Lorbera Concept S.R.L, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 40678690, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/674/21.02.2019, cu capital social in valoare de 200 lei si cu sediul in Strada Donath, nr.200, Cluj-Napoca, jud. Cluj, Romania
  • Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si/sau Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.
  • Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

2. Comanda

Cumparatorul poate efectua comenzi prin adaugarea produsului/lor in cosul de cumparaturi urmand apoi pasii in care va selecta modalitatea de plata si va introduce detaliile de contact si de livrare. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi in lipsa finalizarii comenzii nu atrage dupa sine inregistratrarea unei comenzi si implicit nici rezervarea automata a produsului.

Dupa finalizare, detaliile comenzii se pot verifica atat in atasamentul mesajului de confirmare, cat si in sectiunea istoric comenzi din contul de utilizator de pe site-ul nostru, daca la plasarea comenzii s-a optat si pentru crearea unui cont.

Prin finalizarea comenzii cumparatorul agreaza ca toate datele furnizate, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate.

Prin finalizarea comenzii, clientul declara in mod expres ca este de acord ca un reprezentant al magazinului online lorberastryle.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/ telefon) pentru confirmarea a comenzii.

Vanzatorul poate refuza o comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca Clientul sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

esuarea / invalidarea tranzactiei online;

date incomplete sau incorecte ale Clientului;

activitatea Clientului poate produce daune site-ului;

cel putin 2 (doua) livrari consecutiv esuate;

alte motive obiective: de exemplu fara a se limita la situatia in care clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

3.  Dreptul de retragere

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul Contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile.

Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor,

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul Contract, utilizand formularul de retur, din sectiunea INFO UTILE

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca va retrageti, vom rambursa suma,  nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul Contract. Vom efectua aceasta rambursare prin transfer bancar (cumparatorul trebuie sa precizeze un cont IBAN in RON, compus din 24 de caractere); in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Singurul cost pe care va trebui sa-l suportati este taxa de transport pentru returnarea coletului.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum.

In functie de starea produsului returnat, se va decide daca rambursarea poate fi acceptata.

Numai in anumite situatii care depind numai de decizia Vanzatorului, acceptam returnarea produselor daca acestea au fost folosite o singura data sau prezinta mici urme de uzura. In astfel de cazuri Vanzatorul va face o verificare asupra produsului si va stabili valoarea care trebuie returnata Cumparatorului (cumparatorul trebuie sa precizeze un cont IBAN in RON, compus din 24 de caractere).

4. Livrare

Livrarea se va efectua in 1-10 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, lorberastyle.ro va informa Clientul prin e-mail/telefon

Metode de transport disponibile:

  1. Prin Curier Rapid: Taxa de transport este 18 RON, indiferent de valoarea comenzii sau locatie (pe teritoriul Romaniei). Livrararea va fi efectuata in 1 – 10 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Livrarea va fi efectuata la adresa indicata in comanda

La comenzi de minim 200 RON oferim TRANSPORT GRATUIT prin curier rapid

5. Modalitati de plata

• In numerar, la livrare – cea mai des folosita metoda de plata. Platiti curierului sau reprezentantului postal care va emite o chitanta;

6. Garantie si reclamatii

Garantia se socoteste de la data livrarii produsului catre cumparator, si este de 12 de luni. lorberastyle.ro este responsabil pentru toate viciile produsului prezente la data livrarii sau care apar in interiorul termenului de garantie. O sesizare trebuie facuta prin e-mail sau la telefon, la adresa sau nr. de telefon specificate in sectiunea „Contact” a prezentului site. Clientului ii va fi rambursata contravaloarea produsului intr-un cont bancar sau sub forma de voucher. Sesizarea trebuie sa contina descrierea defectului reclamat si o copie a facturii (sau orice alt act care sa demonstreze achizitia). Orice sesizare va fi procesata fara intarziere si clientul va fi informat despre constatarile facute. Procedura de retur va fi trimisa pe email clientului, imediat ce a fost receptionata sesizarea.

7. Preturile

Toate preturile aferente produselor comercializate prin intermediul site-ului lorberastyle.ro sunt exprimate in Lei. 

8. Reduceri

Prin site-ului lorberastyle.ro, acordam diferite tipuri de discount-uri. In cazul in care pentru un produs se pot aplica mai multe tipuri de discount, acestea nu se cumuleaza.

Orice cod de reducere poate fi utilizat o singura data, cu exceptia cazului in care este prevazut in mod explicit altfel. In cazul folosirii multiple in mod abuziv, Vanzatorul are dreptul de a refuza folosirea codului de reducere.

Codurile promotionale oferite de lorberastyle.ro prin orice promotii sunt valabile exclusiv pentru sectiunea mentionata, cu exceptia cazului in care este specificat altfel. De mentionat este faptul ca unele produse sunt incadrate in categoria “Exceptii”, produse asupra carora nu se pot aplica coduri promotionale, ci se achizitioneaza la pretul afisat pe site. Codurile promotionale pot fi folosite exclusiv in momentul plasarii Comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea Comenzii dupa ce aceasta a fost plasata.

Intr-o Comanda se poate folosi un singur cod promotional, pagina de Comanda nu permite utilizarea mai multor coduri in aceeasi Comanda. Pentru eligibilitatea la o promotie nu este luata in calcul valoarea transportului, cu exceptia cazului in care este specificat altfel. Promotiile care au ca obiect gratuitatea sau reducerea costului transportului se aplica pentru fiecare livrare.

In cazul in care un cod promotional a fost aplicat intr-o Comanda care nu a putut fi onorata sau a fost anulata din orice motiv, Clientul are dreptul de a cere reactivarea codului promotional respectiv exclusiv in scris, printr-un e-mail pe adresa contact@lorberastyle.ro, care sa contina id-ul Comenzii, starea acesteia, numele Clientului si codul promotional. Acestea se reactiveaza pe o perioada de maxim 30 de zile calendaristice.

Promotiile pe lorberastyle.ro nu se cumuleaza intre ele, se aplica reducerea cea mai mare. Acest lucru este valabil pentru orice forma de reducere (carduri de fidelitate, coduri promotionale, vouchere cadou, reduceri procentuale de pe site, etc) ca regula, cu exceptia situatiilor in care este mentionat altfel in promotie. De asemenea, in cazul existentei unor vouchere procentuale, detinatorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducerea cumulata conferita de aplicarea voucherului procentual la reducerea deja existenta in cadrul unei promotii. Anumite campanii promotionale nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii sau actiuni de fidelizare. Acest lucru este specificat in regulamentul campaniei respective.

Magazinul lorberastyle.ro stabileste unilateral sau in colaborare cu anumiti furnizori ai sai regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza pe site-ul lorberastyle.ro, acestea fiind publicate exclusiv pe site. Promotiile sunt aplicate Comenzilor care respecta integral regulile afisate pe site, in perioada de valabilitate clar mentionata si in limita stocului disponibil. elefant.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru intreaga perioada de promotie si poate retrage promotia fara notificare prealabila.

9. Protectia datelor cu caracter personal

Toate datele personale pe care le comunicati catre magazinul lorberastyle.ro, nu vor fi comunicate catre terte persoane fara acordul dvs. prealabil si vor fi prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal. Beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Puteti solicita oricand modificarea, actualizarea sau stergerea din baza de date. Prin lansarea comenzii cumparatorul este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

10. Facturarea

Fiecare comanda va fi insotita de factura in format fizic in colet. Factura poate fi soliciata si in format electronic printr-o solicitare la adresa de email cotact@lorberastyle.ro

11. Solutionarea conflictelor

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Partile vor depune toate eforturile pentru a solutiona pe cale amiabila, orice disputa decurgand din prezentul Contract aparuta intre client si Vanzator. In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor competente.

Autoritatea competenta in Romania este Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, http://www.anpc.ro/.